SISTER ACT, EL MUSICAL a Barcelona, Teatre Tívoli | Venda d'entrades

El passat divendres 27 de març, la Mireia Mambo Bokele i del cor de monges del musical SISTER ACT, van trepitjar el plató de DIVENDRES. El musical estarà en la cartellera de Barcelona fins el 26 d'abril al Tívoli. Un cop passi l'estiu, aquest gran espectacle iniciarà una gira que el durà a més de 20 ciutats de tot arreu de l'estat començant per Bilbao el 20 d'agost.

SISTER ACT, EL MUSICAL en: SisterActElMusical.es

En: Divendres Sister Act Tv3 
Tags: ana boadas barcelona gira sister act mireia mambo stage entertainment teatre tívoli 
Lunes, 30 de marzo de 2015 • 17:38h.


Marca: MAZDA
Producto: CX5
Sector: Automoción
Campaña: "Mazda CX5"
Agencia: Mindshare
Pieza: Momentos internos
Fecha: 11 de marzo de 2015
Programa: EN EL AIRE 194
Duración: 120''
En: Acciones especiales En El Aire 
Tags: andreu buenafuente berto romero lasexta mazda publicidad 
Lunes, 30 de marzo de 2015 • 17:24h.

'Divendres'
El programa DIVENDRES torna el dimarts dia 7 d’abril després de les vacances de Setmana Santa amb un programa amb connexions en directe amb Espartac Peran des de Sant Andreu de Llavaneres. Descobrirem com parlen a Sant Andreu de Llavaneres amb el Màrius Serra, i coneixerem la previsió que ens deparen els astres per a aquest mes d’abril amb l’horòscop de l’Imma del Destí.

A plató, entrevistem el guionista i escriptor Albert Espinosa, creador de la sèrie "Polseres vermelles", que tot just acaba de publicar una nova novel·la que promet convertir-se en un dels grans èxits de Sant Jordi: "El món blau. Estima el teu caos".

A més a més, encetem el concurs literari "Catalunya s’estima". Volem descobrir quin dels nostres espectadors és capaç de fer la declaració d’amor més sentida i original. Per participar en el concurs, caldrà enviar un missatge d'amor a través del nostre web. Coneixerem el guanyador durant la Diada de Sant Jordi, que s’emportarà un cap de setmana per a dues persones en un allotjament rural de Catalunya.

I l’actualitat protagonitzarà la tertúlia amb Manel Cuyàs, Núria Ferré, Pere Escobar i Tian Riba.

T'esperem el dimarts 7 d'abril a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Sister Act Tv3 
Tags: albert espinosa espartac peran imma del destí màrius serra xavi coral 
Domingo, 29 de marzo de 2015 • 19:38h.

'En el aire'
EN EL AIRE se marcha de vacaciones de Semana Santa, pero que no cunda el pánico porque el lunes 6 de abril volvemos con to lo magro, Marc Giró, los sospechosos habituales (Berto Romero, Jorge Ponce, Bob Pop y Javier Coronas) liderador por Andreu Buenafuente y mucha más mandanga de la buena para acompañaros a la hora del último vaso de leche (o de chupito, cada cual con sus costumbres).

¿Qué invitado/a nos acompañará en el polígono? ¿Qué cosas prometerá Andreu hacer y luego tendremos que recordarle? ¿Qué picardías nos preparan Berto, Jorge, Bob y Coronas?


(Casi) Todas las respuestas el lunes 6 de abril en EN EL AIRE con Andreu Buenafuente, a partir de medianoche, en laSexta.

EN EL AIRE en: enelaireconandreubuenafuente.com

En: En El Aire laSexta 
Tags: andreu buenafuente berto romero javier coronas javier coronas jorge ponce marc giró 
Viernes, 27 de marzo de 2015 • 12:08h.

'Sister Act'
Aquest divendres, la tertúlia interactiva de "La Riera" torna a DIVENDRES. Ho comentem tot sobre la novel·la de la sobretaula de TV3 amb Espartac Peran, Ana Boadas, l’àvia Remei, David Balaguer, Pere Mas i Fermí Fernàndez. La Maribel ha de prendre una decisió, tornarà a Sant Climent? I amb el Sergi? Vol seguir sent la xef de Can Riera?

També ens visita Sor Lucía Caram per presentar el seu llibre "Les receptes de Sor Lucía Caram". Amb ella repassarem les receptes i cuinarem algunes d’aquestes receptes de tradició familiar i monàstica.

A més a més, aquest divendres el plató del DIVENDRES es transforma en un convent per rebre les monges del musical SISTER ACT, un dels espectacles de la temporada a Barcelona. Parlarem amb la protagonista, la germana Mireia Mambo Bokele, i gaudirem en directe d’un dels números musicals protagonitzat pel cor de monges "Es tu voz". A més a més, també ens visitarà Jesucrist, i no només un, sinó fins a quatre! Els quatre Jesucrists de les grans passions catalanes (Olesa, Esparreguera, Cervera i Ulldecona) vindran al programa. Amb ells parlarem de les dificultats del seu personatge i de la tradició teatral de "La passió" a Catalunya. Passió per "La passió" a DIVENDRES!

I tindrem una nova classe d’elegància amb l’expert en bones maneres Marc Giró. Parlarem de si és elegant o no mirar el mòbil de la nostra parella.

T'esperem a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Sister Act Tv3 
Tags: espartac peran mac giró mireia mambo sor lucía caram xavi coral 
Viernes, 27 de marzo de 2015 • 00:01h.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 593 ]