Dani Rovira
Este lunes 26 de enero, a partir de la medianoche y EN EL AIRE, nos visita uno de los actores que lo ha petado más fuerte este año. El siempre genial Dani Rovira vendrá al polígono a calentar los Premios Goya y a hablarnos de sus proyectos más inmediatos.

Nuestro científico de cabecera, Ricardo Moure, nos hablará de las particulares de nuestros genitales. Los de ellos y los de ella.

Y se rumorea que Elvis está vivo, se ha hecho mayor y se le ha visto un poco perdido por los alrededores del polígono...

Cómo se puede calentar un Goya, dándole afrodisíacos quizás? ¿Qué nos habrán ocultado nuestros genitales todo este tiempo? ¿Será Elvis capaz de mover la cadera como antaño o llevará prótesis de titanio?

(Casi) Todas las respuestas el lunes 26 de enero en EN EL AIRE con Andreu Buenafuente, a partir de medianoche, en laSexta.

EN EL AIRE en: enelaireconandreubuenafuente.com

En: En El Aire laSexta 
Tags: andreu buenafuente berto romero bob pop dani rovira jorge ponce ricardo moure 
Viernes, 23 de enero de 2015 • 11:59h.

David BaróAquesta setmana la tertúlia de "La Riera" arriba carregada de molta teca per analitzar amb l’ajuda de tots els espectadors que ens segueixen a les xarxes socials, Espartac Peran i els seus tertulians: l’àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Fermí Fernàndez i Pere Mas. Enguany parlem de la reacció del Tito després de saber que la Lucía té un amant. També debatrem sobre la decisió del Claudi i la Lídia de dur l’Adrià a un internat. Això és el millor per al nen? Creieu que estan convençuts? I finalment parlarem del Balló, que torna a ficar-se en embolics, no en tenia prou amb els seus problemes familiars que ara, a més, té tractes amb jutges corruptes...

I també tindrem màgia. Ens visita David Baró, guanyador del primer Premi Nacional de Mentalisme. En David Baró té un domini de la ment que fa una mica de por, precognició, telecinesi... Des del 2009 estudia màgia i mentalisme com a alumne personal del prestigiós mestre Amilkar (Premi Nacional de Màgia). Aquest divendres el tindrem al nostre plató i ens sorprendrà amb les seves habilitats.

Com cada divendres no faltarem a la nostra "Cita amb la Terribas". Mònica Terribas repassa l’actualitat de la setmana a partir d’algunes de les frases més destacades dels seus protagonistes.

I abans de marxar de cap de setmana, classe d’elegància amb Marc Giró. El Marc ens parlarà de com ficar cullerada en converses alienes sense perdre la bona educació.

Us hi esperem! A les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: david baró espartac peran marc giró mònica terribas xavi coral 
Viernes, 23 de enero de 2015 • 00:29h.

Mònica Carrillo
Hoy EN EL AIRE la presentadora, periodista y escritora Mónica Carrillo viene a hablarnos de su última novela "La luz de candela".

Marc Giró vuelve a la carga dispuesto a contarnos las cosas que creemos que las señoritas no hacen, pero sí hacen...

Y Maria Juan, nuestra nueva compañera, estará con nosotros para añadir estrógenos al polígono.

¿Se puede ser más completa que Mónica Carrillo y más bonica? ¿Cómo sabe Marc Giró lo que hacen las señoritas cuando nadie mira? ¿A caso se ha hecho de la CIA? ¿Cuántos estrógenos hacen falta para contrarrestar tanta acumulación de andrógenos?

(Casi) Todas las respuestas el jueves 22 de enero en EN EL AIRE con Andreu Buenafuente, a partir de medianoche, en laSexta.


EN EL AIRE en: enelaireconandreubuenafuente.com

En: En El Aire laSexta 
Tags: andreu buenafuente berto romero marc giró maria juan mónica carrillo 
Jueves, 22 de enero de 2015 • 01:00h.

Antoni Bassas
La Renda Bàsica és el dret de tot ciutadà a percebre una quantitat periòdica que cobreixi, almenys, les necessitats vitals sense que per això comporti cap contraprestació. Des del 2013 diferents organismes europeus treballen per fer d’aquesta iniciativa una realitat. Aquest dijous parlem de la viabilitat de la renda bàsica amb Daniel Raventós, professor d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona.

També rebrem el periodista Antoni Bassas i "La setmana del Bassas". Gràcies a ell sabrem qui és Anne Marie Imafindon, una noia de 20 anys que aquests dies és a Barcelona, jove promesa en el món de la programació informàtica. I coneixerem un llibre sobre Raimon Panikkar, la primera biografia escrita per un polonès, que explica clarament que va ser membre gairebé fundador de l'Opus Dei i en va ser expulsat per Escrivá de Balaguer.

El jove emprenedor Pau Garcia-Milà torna amb més propostes de negocis d’èxit. Entre les idees d’avui, ens ha cridat l’atenció unes innovadores ulleres per mirar pel·lícules quan ets al dentista.

Abans de marxar de Gelida, descobrim amb Espartac Peran i l’actor i presentador de "Quarts de nou" Biel Duran què no ens podem perdre quan visitem aquesta localitat, d’on és originari. També visitem en directe el seu funicular i en coneixem la història amb Josep Maria Solé i Sabaté.

Us hi esperem! A les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas biel duran pau garcia-milà xavi coral 
Jueves, 22 de enero de 2015 • 00:16h.

Juan Luis Arsuaga
Esta noche EN EL AIRE nos visita Juan Luis Arsuaga, catedrático de paleontología, director del Museo de la Evolución Humana (MEH) de Burgos y codirector del yacimiento de Atapuerca.

Javier Coronas vuelve al polígono a charlar sobre coleccionables y fisioterapeutas. No preguntéis.

Y vuelven nuestros cursos para haceros la vida más fácil. Hoy: Curso avanzado de cómo comportarse en la cama.

¿Encontraremos vestigios prehistóricos en la cabina del aeropuerto de Castellón de Bob? ¿Qué relación tienen los coleccionables y la fisioterapia? ¿Aprenderemos como dormir o el curso se referirá a otra cosa?

(Casi) Todas las respuestas el miércoles 21 de enero en EN EL AIRE con Andreu Buenafuente, a partir de medianoche, en laSexta.


EN EL AIRE en: enelaireconandreubuenafuente.com

En: En El Aire laSexta 
Tags: andreu buenafuente berto romero bob pop javier coronas juan luis arsuaga 
Miércoles, 21 de enero de 2015 • 01:00h.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 567 ]