Teresa Viejo
Este lunes EN EL AIRE, celebramos los 2000 números de una de las revistas más relevantes y longevas del panorama nacional: Interviú. Nos acompañarán Teresa Viejo (ex directora de la publicación) y Alberto Pozas (actual director). Nunca hubo tantas personas desnudas en nuestro plató, avisados/as quedáis.

Y tras enfrentarse en una guerra de chistes con Karlos Arguiñano, Berto Chicote deja de lado el buen humor para volver a su estado natural y darle lo suyo a nuestro público con su "Coach Chicote".

¿Se desnudará alguno de nuestros chicos para conmemorar el aniversario de Interviú desde el polígono? ¿Conseguirá Berto Chicote darle un poco de estructura a la vida de algún/a incauto? ¿Qué colaborador aparecerá en nuestro plató? ¿Vendrá alguien nuevo o será un delincuente habitual?

Todas las respuestas el lunes 24 de noviembre en EN EL AIRE con Andreu Buenafuente, a partir de medianoche, en laSexta.

EN EL AIRE en:
enelaireconandreubuenafuente.com | @EnElAireAB | @ElTerrat
@BobPopENELAIRE | @laSextaTv | Facebook | Instagram | Vine

En: En El Aire laSexta 
Tags:  alberto pozas andreu buenafuente berto romero teresa viejo 
Viernes, 21 de noviembre de 2014 • 18:02h.

'Merda d'artista'
"Merda d'artista" al BARTS, del 20 de desembre a l'11 de gener

"Merda d'artista" és un musical inspirat en la vida i obra de l'artista italià Piero Manzoni. L'obra transcorre a Milà, a començaments dels anys 60 i alguns dels personatges s'inspiren en el propi entorn de l'artista. Aquesta comèdia, amb un text fresc i divertit, narra una història de ficció que dibuixa un moment determinat de la història de l'art, el mercat i el valor comercial de les obres tot barrejant un diàleg ràpid amb cançons —interpretades en directe pels 6 actors i 2 músics— que fan un homenatge als musicals clàssics i a la música italiana de mitjans del segle XX.

La historia
L'any 1961, l'artista Piero Manzoni va presentar una col.lecció de llaunes metàl.liques de mida reduïda que contenien —segons indicava l'etiqueta signada per l'autor— 30 grams de merda d'artista conservada al natural. En la seva presentació, el preu de l'obra es va equiparar al preu de l'or. L'últim exemplar (la llauna núm. 51) es va vendre el 22 de maig de 2013 per 109.500€. "Merda d'artista" ha estat exposada en museus com ara el Moma, la Tate Modern o el Pompidou i, quan es commemoren 50 anys de la mort del seu autor, segueix sent una de les sàtires més sonades del mercat de l'art contemporani.


Sinopsi
Piero Manzoni regenta una galeria d'art amb els seus socis Enrico i Bonalumi. És un artista reconegut, però viu amb la insatisfacció de no aconseguir vendre les obres que ell voldria. La xicota d'en Piero, Apollonia, tracta de fer-li suport, mentre que la seva esperpèntica marxant, Sofia, conspira contra ell amb la complicitat d'un dels seus amics. Quan l'artista és a punt de presentar la seva última obra, una periodista del Corriere della Sera, Paola, irromp al seu entorn.
Els personatges establiran un joc d'interessos que provocaran situacions hilarants plenes d'humor. Triangles amorosos, interessos econòmics, traïcions i una animada banda sonora completen el marc en què Piero desenvolupa la seva obra.

El repartiment de "Merda d'artista" l'encapçala el Ferran González com a Piero Manzoni. Gemma Martínez, Xènia Reguant, Jordi Coll, Anna Alborch i Joan Miquel Pérez completen la resta d'actors. "Merda d'artista" és un musical de Ferran González i Joan Miquel Pérez amb la direcció d'Alícia Serrat.

'Merda d'artista'
"Merda d'artista" a:
Twitter: @Mierdamusical | @ElTerratTeatro| @kaktusmusic | @FerranGonzalez1 | @joanmiquelperez

En: Teatro (General) 
Tags: barcelona barts ferran gonzález joan miquel pérez merda d'artista 
Viernes, 21 de noviembre de 2014 • 11:58h.


Marca: RENAULT
Producto: Coche
Sector: Automoción
Campaña: "Renault ZOE"
Agencia: Mediacom
Pieza: Acciones Brand
Fecha: 5 de noviembre de 2014
Programa: EN EL AIRE 133
Duración: 120''
En: Branded Content En El Aire 
Tags: andreu buenafuente berto romero lasexta publicidad renault renault zoe 
Viernes, 21 de noviembre de 2014 • 10:37h.


Marca: RENAULT
Producto: Coche
Sector: Automoción
Campaña: "Renault ZOE"
Agencia: Mediacom
Pieza: Acciones Brand
Fecha: 29 de octubre de 2014
Programa: EN EL AIRE 129
Duración: 120''
En: Branded Content En El Aire 
Tags: andreu buenafuente berto romero lasexta publicidad renault renault zoe 
Viernes, 21 de noviembre de 2014 • 10:29h.

'La Riera'
Aquest divendres a DIVENDRES ho comentem tot sobre la novel·la de sobretaula de TV3, amb Espartac Peran, Ana Boadas, l’àvia Remei, David Balaguer, Pere Mas, Fermí Fernàndez i Sílvia Munt. I coneixerem el guanyador del concurs "Tria el teu personatge favorit de 'La Riera'", que participarà com a extra en un dels capítols de la sèrie.

Cada divendres tenim una "Cita amb la Terribas". La periodista Mònica Terribas triarà tres frases que hem pogut sentir al llarg de la setmana i les analitzarà des del seu particular punt de vista. Parlarem de Josep Maria Bachs, de la figura de Josep Lluís Núñez després que entrés diumenge a la presó per complir la pena pel cas Hisenda, de la trucada del papa Francesc a un jove de Granada víctima d’abusos sexuals per part de capellans i de la duquessa de Alba.

També ens visita el nostre expert en elegància i saber estar Marc Giró, que respon les consultes dels espectadors. Sabrem si és elegant o no posar-se crema de mans a l’autobús, parlarem de perfums i bon gust i de què hem de fer quan tenim cabells blancs. És elegant no tenyir-los?

A més a més, presentem als nostres espectadors "Polònia, el musical". Ens visiten els principals protagonistes del nou èxit teatral, que adapta el programa satíric de TV3.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran marc giró mònica terribas xavi coral 
Viernes, 21 de noviembre de 2014 • 00:01h.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 550 ]