Iñaki López
Hoy EN EL AIRE, nos acompaña el periodista y presentador de "La sexta noche", Iñaki López.

Javier Coronas quiere seguir explicando libros densos para vagos (o para descartes del cásting de "Hombres, mujeres y viceversa", que serían el target ideal). Hoy: "El retrato de Dorian Grey".

Y nuestro científico de cabecera, Ricardo Moure, vendrá a desvelarnos el misterio de la existencia del gen gay, que condicionaría nuestra vida sexual.

¿Es fácil trabajar rodeado por Paco Marhuenda, Eduardo Inda y demás tertulianos? ¿Será Coronas capaz de explicar a un tronista la esencia de la obra de Oscar Wilde? ¿Existe la cobra gay, que si te pica te convierte en gay como dice la canción?

(Casi) Todas las respuestas el martes, 28 de abril, en EN EL AIRE con Andreu Buenafuente, a partir de medianoche, en laSexta.

EN EL AIRE en: enelaireconandreubuenafuente.com

En: En El Aire laSexta 
Tags: andreu buenafuente berto romero iñaki lópez javier coronas ricardo moure 
Martes, 28 de abril de 2015 • 01:00h.

Tian Riba, Espartac Peran i Xavi Coral
El programa DIVENDRES segueix el seu recorregut per la localitat de l’Urgell de Vallbona de les Monges. Aquest dimarts acompanyarem Espartac Peran per diversos indrets d’aquest meravellós racó de Catalunya i visitarem l’hotel balneari de Rocallaura, des d’on es comercialitza una aigua d’alta mineralització coneguda perquè ajuda a eliminar les pedres del ronyó. Coneixerem les característiques d’aquesta i d’altres aigües medicinals amb la doctora Folch i repassarem per a quin tipus de persones o malalties estan recomanades. No hi faltarà el xef Pep Nogué, que mostrarà als espectadors com podem fer des de casa infusions fredes, batuts per depurar els ronyons, begudes isotòniques i molt coses més.

I a plató, analitzarem l’actualitat del dia amb Xavi Coral i els seus tertulians: Salvador Cardús, Manel Manchón, Manuel Cuyàs, Odei Etxearte, Pere Mas i Tian Riba.

A més a més, hi tindrem testimonis d’excepció, com ara Consuelo García i Juan A. Miguel Marina, del documental que emet el "Sense ficció" aquest mateix dimarts: "Els internats de la por". De petits, ells i milers de nens i nenes més van viure a la seva pell el calvari dels internats franquistes: abusos físics, psíquics, sexuals, explotació laboral o pràctiques mèdiques dubtoses. Comentarem aquest treball acompanyats dels directors, Montse Armengou i Ricard Belis.

T'esperem el dimarts 28 d'abril a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags:  consuelo garcía espartac peran manel manchón manuel cuyàs odei etxearte pep nogué salvador cardús 
Martes, 28 de abril de 2015 • 00:06h.

'Divendres'
Aquesta setmana acompanyem Espartac Peran i l’equip d’exteriors en un viatge a Vallbona de les Monges, municipi lleidatà que coneixerem més a fons els pròxims dies a través dels seus indrets i la seva gent. Dilluns ens acompanya l’escriptor Màrius Serra amb les "Paraules en ruta", i veurem com funciona la cooperativa l’Olivera, un projecte d’integració social fundada el 1974, que incorpora persones amb discapacitats psíquiques. També parlarem de cinema amb Josep Maria Queraltó, posseïdor d’una de les col.leccions més importants d’Europa de material històric de producció audiovisual.

A plató tractarem un tema que els últims dies ens ha cridat molt l’atenció a la redacció de DIVENDRES. Es tracta d’un projecte que neix a les xarxes socials amb l’objectiu de trobar dobles idèntics en tot el món de tothom que hi vulgui participar. És cert que tots tenim un doble en alguna part del món? Parlarem del tema amb Gemma Marfany, professora titular de Genètica de la UB.

I el repàs a l’actualitat del dia i del cap de setmana protagonitzarà una tertúlia moderada per Xavi Coral, amb els col.laboradors de dilluns: Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar, Tian Riba i la participació del director Pau Freixes, que enguany estrena la nova sèrie de TV3 "Cites".

T'esperem el dilluns 27 d'abril a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila espartac peran gemma marfany josep maria queraltó màrius serra núria ferré pau freixes sebastià serrano xavi coral 
Lunes, 27 de abril de 2015 • 12:45h.

Jordi Rebellón
Este lunes EN EL AIRE, el actor Jordi Rebellón viene a presentarnos su nueva faceta como escritor con su novela "Yo quise ser Superman".

Marc Giró estará con nosotros para darnos algún consejo sobre cómo comportarse elegantemente en nuestra vida.

Y llevaremos a cabo la primera "WTE" (Words Twitter Edition) para que podáis jugar con Andreu y aceptar sus normas, eso es así.

¿Cómo se puede querer ser Superman pudiendo ser Batman, que mola mucho más? ¿Habrá superado Marc Giró su disgusto con los follamigos? ¿Seréis capaces de colar alguna palabra en el "WTE"?

(Casi) Todas las respuestas el lunes, 27 de abril, en EN EL AIRE con Andreu Buenafuente, a partir de medianoche, en laSexta.

EN EL AIRE en: enelaireconandreubuenafuente.com

En: En El Aire laSexta 
Tags: andreu buenafuente berto romero jordi rebellón marc giró 
Viernes, 24 de abril de 2015 • 11:04h.


Con alrededor de 3,5 millones de viviendas vacías, España es uno de los países de Europa con más hogares sin ocupar, mientras los desahucios siguieron creciendo en 2014. SALVADOS pone el foco en el problema de la vivienda y compara nuestro modelo con el de una capital europea como Viena.

El programa vive desde dentro la ocupación de un edificio vacío en Manresa (Barcelona), cuyo crédito impagado está en manos de la SAREB. Durante cuatro días vemos cómo acceden los activistas de la PAH (Plataforma de Afectados por la Hipoteca) al edificio y conocemos las vidas de las personas, desahuciadas, que van a ocupar los pisos.

Jordi Évole habla con Carlos Macías, portavoz de la PAH, que denuncia que el número de desahucios no deja de crecer y que las medidas del Gobierno en vivienda son cosméticas: «Desde 2008 en España ha habido más de 500.000 desahucios, mientras hay más de 3,5 millones de viviendas vacías». Javier Burón, ex viceconsejero de Vivienda del Gobierno Vasco y Ramón Betrán, arquitecto urbanista, nos cuentan que el origen del problema está en la apuesta del Franquismo por convertir a los españoles en propietarios porque «la propiedad amansa».

En Viena conocemos un modelo alternativo de gestión de la vivienda. La capital austríaca invierte cada año 600 millones de euros en vivienda social y construye 5.000 pisos sociales que se alquilan a precios asequibles.

salvados_linastreeruwitzJordi Évole conversa con la arquitecta Lina Streeruwitz
¿Es legítimo ocupar una vivienda vacía en una situación desesperada? ¿Cumple la PAH un papel que corresponde al Estado? ¿Por qué en España se ha priorizado la propiedad al alquiler? ¿Se podría aplicar en España el modelo de vivienda de Viena?

4 días con la PAH. El problema de la vivienda en SALVADOS. Domingo, 26 de abril a las 21:30h. en laSexta.

SALVADOS en: laSexta.com | Atresplayer

En: Salvados laSexta 
Tags: carlos macías javier burón jordi évole lina streeruwitz ramón betrán 
Viernes, 24 de abril de 2015 • 09:21h.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 603 ]