'Divendres'
Si sou amants del bon menjar, al programa d’aquest dilluns hem preparat un tema per als aficionats al pernil amb denominació d’origen. Entrevistem Manuel López, afinador de pernils, que ens ho explicarà tot al voltant del món d’aquest producte exclusiu i que triomfa més enllà de les nostres fronteres. Com seleccionar un bon pernil? Quina és la millor manera de tallar-lo? Aquestes i altres preguntes es respondran durant la conversa amb un autèntic catedràtic en el món del pernil i els embotits.

I al costat d’Espartac Peran ens traslladem aquesta setmana fins a la localitat de Sant Boi de Lluçanès, a la comarca d’Osona. Allà ens espera l’escriptor Màrius Serra per analitzar com és la parla dels habitants d’aquesta regió, i per conèixer altres aspectes que defineixen aquesta la població.

L’actualitat protagonista de la tertúlia on analitzem el més destacat del dia i del cap de setmana amb Xavi Coral, Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar i Tian Riba.

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila espartac peran manuel lópez màrius serra núria ferré sebastià serrano xavi coral 
Domingo, 18 de mayo de 2014 • 18:20h.

'Divendres'
Comencem la setmana amb l’esperit DIVENDRES que ens caracteritza, i seguim al nostre home fora de plató, Espartac Peran, fins a la localitat de Bescanó, dins de la comarca del Gironès. Allà ens espera l’escriptor Màrius Serra, per fer un repàs dels mots i expressions genuïns d’aquella regió, dins del seu carrusel lingüístic anomenat "Paraules en ruta".

Però això no serà tot el que veurem avui a Bescanó. La veritat és que hem descobert absolutes joies en aquesta població, com els "pujolets" de la pastisseria Pujol, els espectacles de la Quina de Bescanó i una senyora que podríem dir que és la fan número 1 del programa, una autèntica enciclopèdia que coneix tots els noms de les poblacions que hem visitat al llarg de cinc temporades.

A plató hem convidat a Lluís Puerto, director tècnic de Seguretat Víal de la fundació RACC per conèixer les noves mesures de trànsit que s’han posat en marxa: des del casc obligatori per als nens ciclistes fins a les multes més dures per conduir begut.

Com sempre, obrirem la tarda amb la tertúlia d’actualitat on comentarem el més destacat del dia i del cap de setmana, amb Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar i Tian Riba.

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila espartac peran lluís puerto sebastià serrano xavi coral 
Lunes, 31 de marzo de 2014 • 00:11h.

'Divendres'
Aquesta setmana, l'Espartac Peran i l'equip d'exteriors es traslladen a la localitat de Palau-Solità i Plegamans, a la comarca del Vallès Occidental. Aquest dilluns analitzarem amb l'escriptor Màrius Serra les peculiaritats del llenguatge d'aquesta regió, una bona ració de "Paraules en ruta" que compartirem amb altres aspectes que configuren l'ADN dels habitants de Palau-Solità i Plegamans: la seva Festa Major, les colles de "vaques" i "cabres" i moltes altres coses més.

I a plató, tota l'actualitat del dia i del cap de setmana a la tertúlia moderada per Xavi Coral, amb la participació dels nostres tertulians: Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar i Tian Riba. També tindrem la col·laboració d'Albert Pont, president del Cercle Català de Negocis (CCN).

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: albert pont carles capdevila núria ferré sebastià serrano tian riba 
Domingo, 16 de marzo de 2014 • 21:00h.

Àlex Gorina
Aquest dilluns, el glamur del cinema arriba a DIVENDRES amb l’anàlisi exhaustiva de la gala dels Oscar 2014. La cerimònia compleix 86 anys, i nosaltres hem seguit amb passió tot el que es va poder viure el diumenge al Dolby Theater de Los Angeles. Amb el crític cinematogràfic Àlex Gorina i els nostres col·laboradors més cinèfils, Ana Boadas i Pere Mas, us explicarem amb tots els ets i uts les claus dels Oscar 2014: guanyadors, pel·lícules nominades, catifa vermella, els vestits i les millors fotografies de la nit...

A més a més, aquesta setmana ens traslladem al costat del nostre home fora del plató, Espartac Peran, fins a la localitat de Campdevànol, a la comarca del Ripollès. Un cop haguem arribat, serà l’hora de treure la pissarra de l’escriptor Màrius Serra, i començar a escriure totes aquelles paraules en ruta que hem trobat pròpies d’aquesta regió.

Però el més important i representatiu de Campdevànol des de fa 3 segles és la industria del metall, a què es dedica aproximadament un 60% de la població. Campdevànol, a més, celebra la Biennal del Metall i és l’únic municipi de l’estat que pertany a Ring of the European Cities of Iron Work. Coneixerem totes les curiositats al voltant del metall amb el científic Marc Boada i Josep Maria Colomer, historiador local.

Obrirem el programa amb la tertúlia d’actualitat, amb les notícies més destacades del dia i del cap de setmana, comentades pels nostres tertulians: Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar i Tian Riba.

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: alex gorina carles capdevila josep maria colomer marc boada núria ferré sebastià serrano tian riba 
Lunes, 3 de marzo de 2014 • 10:42h.

Màrius Serra i Espartac Peran
Comença la setmana i nosaltres ens desplacem amb Espartac Peran i l'equip d'exteriors a la localitat de Ripollet. Com cada dilluns, ens acompanyarà l’escriptor Màrius Serra i la seva pissarra, amb una llista de "Paraules en ruta" per descobrir. A més a més, cantarem l’himne de Ripollet!

Des de fa un any, hi ha un local a Ripollet on pots passar per fer i aprendre diferents estils de manualitats. Parlarem de scrapbooking, decopatch o gomafoam, tècniques que es fan servir dins de les més noves tendències en manualitats. Si sou uns "manetes", us agradarà seguir aquesta connexió, on tindrem l’oportunitat de seguir en directe la construcció de les més al·lucinants manualitats que es poden fer actualment.

I a plató, obrirem el cor a les periodistes Carolina Ferre i Sílvia Soler, que en aquesta ocasió tornen a DIVENDRES  per parlar dels més grans escàndols amorosos dels últims temps.

La tertúlia d’actualitat, amb el més destacat del dia i del cap de setmana, comptarà amb els punts de vista i observacions dels tertulians habituals del dilluns: Sebastià Serrano, Carles Capdevila, Pere Escobar, Núria Ferré i Tian Riba. Amb la participació del periodista Enric Calpena.

Us hi esperem! En directe, totes les tardes poden ser tardes de DIVENDRES. A les 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila carolina ferre núria ferré pere escobar sebastià serrano sílvia soler tian riba 
Lunes, 24 de febrero de 2014 • 10:32h.

«« Primera | « Anterior | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 5 / 25 ]