Màster de creació de continguts d’entreteniment, ficció i branded content

Jueves, 13 de Abril de 2017 • 14:14h

Autor:

Noticias

Màster en Gestió i Creació de Continguts Audiovisuals

Idioma: castellà
Inici classes: 16 d’octubre 2017
Fi de clases: 6 de juliol 2018
Fi de programa: 31 de juliol 2018
Més informació: barcelonaschoolofmanagement.upf.edu

Pot ser el branded content el futur de la indústria audiovisual? Les grans marques es gasten milions d’euros en alternatives creatives a la publicitat. En aquest sentit, el branded content audiovisual ha esdevingut un producte estratègic que, utilitzant formats narratius i didàctics propis del món audiovisual, ajuda a les marques a posicionar-se, transmetre valors i ser rellevant pel seu públic.

Per formar especialistes en creació de continguts audiovisuals i alhora en valor estratègic de marca, la UPF Barcelona School of Management ha arribat a un acord de col·laboració amb la productora EL TERRAT per impartir el proper curs acadèmic 2017-2018 un Màster en Gestió i Creació de Continguts Audiovisuals, especialitzat en la generació de branded content, entreteniment i ficció.

«Avui no n’hi ha prou a fer un contingut audiovisual interessant i ben produït, cal detectar el valor estratègic, la venda del contingut, les oportunitats transmèdia i com aquest producte ajuda realment als objectius que tingui una cadena de televisió, una marca o una empresa»

És per això que el programa va més enllà d’idear continguts per a la televisió i s’obre a totes les finestres susceptibles d’acollir contingut audiovisual com ara plataformes web, xarxes socials, altres entorns digitals o esdeveniments en viu. En aquest sentit, la productora EL TERRAT compta amb una llarga experiència com a productora de programes de televisió i també de productes comunicatius per a empreses en tot tipus de formats, com per exemple “En tu cabeza”, el primer film de branded content patrocinat per Gas Natural Fenosa; la campanya branded “Con ZOE al fin del mundo” del cotxe elèctric de Renault dins el programa “En el aire” o la peça per a Audi per presentar totes les pel·lícules al Festival de Cine de Sant Sebastià.

Aquest doble vessant creatiu i estratègic fa que aquest màster tingui interès per a creatius i guionistes de programes, continguts i formats d’entreteniment, ficció o publicitat així com perfils responsables de departaments de màrqueting o comunicació que vulguin aprendre a detectar i seleccionar els millors continguts per a les seves empreses i comunicar els seus valors i marques.

Andreu Buenafuente, David Broncano, Borja Cobeaga, Diego San José, Pep Bras, Kike Maíllo, Edu Arroyo, José Antonio Pérez o Rafa Soto són alguns dels professors d’aquest Màster de Creació de Continguts Audiovisuals.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas