«Antes de los griegos no había nada, todo era campo»
Andreu Buenafuente

Assumptes Interns

“Assumptes Interns” és un programa setmanal d’entreteniment en clau d’humor, que tracta la manera de ser i de fer dels valencians i valencianes en els diversos aspectes domèstics, socials i culturals de la vida quotidiana.

Presentat per Pere Aznar és una coproducció de Sunrise i EL TERRAT per a la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, À Punt.

“Assumptes Interns” (7): Estiuejar al poble

Tenir un poble on estiuejar és un luxe. O no és per a tant? Del que sí que estem segurs és que anar de vacances al poble és una experiència de contrastos!

“Assumptes Interns” (6): La platja

Som gent de platja? Ens agrada la mar o és un mite? Gaudim de les vacances a vora mar o ens escapem a la velocitat de la llum al secà?

“Assumptes Interns” (5): L’aspecte

Guapos i templats. Així som els valencians.

“Assumptes Interns” (4): Nóvios i nóvies

L’amor, l’amor, l’amor… Eixa paraula de quatre lletres capaç de tornar-nos bojos.

“Assumptes Interns” (3): La diversió

Com han canviat les coses de quan els nostres iaios eren menuts i jugaven a corda, a com es divertixen els xiquets d’ara… Que no diem que siga millor o pitjor, almenys no serem nosaltres qui ho diguem.

“Assumptes Interns” (2): L’oratge

Programa dedicat a l’oratge a la Comunitat Valenciana perquè o no plou en quatre anys o està diluviant tres dies seguits.

“Assumptes Interns” (1): Com som els valencians?

Com són els valencians? No, no parlem de tots i cadascun d’ells de forma individual, parlem de la seva idiosincràsia. Què els identifica? Què els fa autèntics, si es que ho són.

“Assumptes Interns”, amb Pere Aznar

À Punt| Docushow | Entreteniment 10 de juny del 2018 | 50 minuts Dimecres, 22:00h., a À Punt “Assumptes Interns” és un programa setmanal d’entreteniment en clau ‘’humor, que tracta la manera de ser i […]